Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Jungle Brothers лично канят фенове в София

отпечатай новината

03.04.2012 13:45 | Видян 998 пъти

Jungle Brothers лично канят фенове в София

В специално видео Afrika Baby Bam кани родните си фенове на 21 април 2012г. в Sofia Live Club, като им обещава едно истински разтърсващо парти с Jungle Brothers.  Легендите в Hip Hop-a са ни подготвили изцяло обновено фънки шоу, което ще е подкрепено от сетове на представителите на Native Tongue. За тях това ще е първото гостуване в България по покана на „Он Стейдж“, като част от проекта на Elevation- „Пожелахте да видите...”. 
За да подгрее вечерта, повдигне настроението и даде старт на танците, с качествена селекция, безкомпромисен сет и иновативност зад пулта, грижа ще има родния DJ и продуцент Rawland.

Концертът на Jungle Brothers влиза и в програмата на тазгодишното издание на фестивала за съвременна градска култура и изкуства Jam On It, който тази година превзема Лятната естрада в Борисовата градина и за пореден път ще представи експлозивно танцово шоу и брейк битки между най-добрите формации от България и региона. Партито ще бъде финала на втората фестивална вечер и  стартира в 22:00 часа. По-рано същия следобед най-добрите стрийт денс групи ще се представят в открит джем сешън.

Освен възможността да се срещнат съвсем от близо със създателите на Hip House-а , феновете ще имат и шанса да спечелят билет за второто издание на Elevation Music Festival 2012. Имената на тримата щастливци, ще бъдат изтеглени лично от групата.

Малко след гостуването на именитите Jungle Brothers в София, на 10-ти май идва и обаятелната носителка на награди “Грами” Estelle.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !