Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Стилиян иска да тренира!

отпечатай новината

04.04.2012 10:15 | Видян 2380 пъти | Гласували 1

Стилиян иска да тренира!

В последните дни всички говорят, че Стилиян Петров е силен характер и ще се пребори с коварната болест. Капитанът на националния ни отбор обаче надмина всички точки на скалата за храброст. Българинът дори е искал да тренира наравно със съотборниците си в Астън Вила. За това призна лично мениджърът на тима Алекс Маклийш, който по-рано днес бе на посещение при Стан в лондонската болница.

Българинът започна лечението на левкемия. Заедно с Маклийш при Петров бяха още изпълнителният директор Пол Фолкнър, както и собственикът на клуба Ранди Лърнър.

”Стан показва изключително висок дух, пълна непримиримост. Той говореше за това как трябва да дойде на тренировката днес, тъй като има усещането, че може да тренира. Това може да ви покаже как точно се чувства той”, разкри Маклийш. “Стан е решен да се изправи с проблема лице в лице. Говори позитивно за ситуацията, нямаше търпение да започне лечението си и да се пребори с болестта. Подкрепата от страна на Астън Вила, Селтик и Челси беше невероятна. Стилиян се гордее с нея и се наслади на онези моменти. Той има невероятен дух. Само Господ знае какво е в главата му в момента.

Стан е истински капитан на Астън Вила, доказвал го е многократно с поведението си на терена, всички знаем какъв лидер е. Сега иска да поведе себе си към успеха в тази битка. Ще направим всичко, което Стан и семейството му искат. Знам, че има много хора, които желаят да научат много по този въпрос, но знам, че цяла България подкрепя Стилиян. Всички ще искат ежедневна информация за състоянието му, но само той и семейството ще кажат кога трябва да има официални сведения за състоянието му“, добави Маклийш.

Собственикът на Астън Вила също подкрепи българския национал в първите дни от лечението му от болестта. „Още е твърде рано да се мисли за дълготрайните последствия. Стан е изправен пред битка и той ще се бори. Ако може, дори ще се включи в тренировките на отбора. Всички го подкрепят“, заяви Ранди Лърнър.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !