Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Мис САЩ се отказа от титлата, за да...

Настоящата носителка на титлата Мис САЩ заяви, че се...

Хайди Клум подаде документи за развод

отпечатай новината

08.04.2012 08:17 | Видян 2688 пъти

Хайди Клум подаде документи за развод

Супермоделът Хайди Клум подаде официално молба за развод със съпруга си Сийл, с когото неотдавна се разделиха. Бракоразводните документи са внесени в съда в Лос Анджелис от Лора Васер, една от най-известните и скъпоплатени бракоразводни адвокати в Калифорния. Предбрачното споразумение между Клум и Сийл дава основание, че разводът им ще бъде придвижен възможно най-бързо, тъй като двойката няма общо имущество, което да подлежи на делба.

Моделката иска да получи пълно попечителство над трите деца от брака й с певеца, а също и възстановяването на моминското й име, с което стана световноизвестна, а именно Клум. Според слуховете манекенката се е разделила със Сийл заради Томас Хайо, програмен директор на Germany`s Next Topmodel, с когото тя се запознала по време на снимките на тв шоуто. Бракът на Клум с тъмнокожия певец продължи 6 г.

Медиите коментират, че по този начин се слага край на спекулациите, че нещата в звездното семейство не вървят. Хайди казва още, че с певеца са се разбрали да не разкриват пред обществото точната причина за раздялата им и какви са били проблемите в брака им. Двамата подчертават, че техен приоритет ще си остане щастието на четирите им деца. Тяхната двойка изглеждаше толкова здрава и щастлива, че те дори подновяваха брачните си клетви всяка година на 10 май, на годишнината от брака си.

Любовта между Сийл и Хайди Клум е главозамайваща. През 2004 г. германката е бременна в петия месец с първото си дете от италианския бизнесмен и шеф на „Формула 1″ Флавио Бриаторе, когато двамата се разделят. Среща Сийл и между двамата пламва любов от пръв поглед. Те се събират, като певецът дори осиновява първородната й рожба Лени, дъщерята на Бриаторе. След нея Хайди и Сийл създават още три деца: момчетата Хенри и Джона и малката Лу.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !