Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Део представи уникален смартфон

отпечатай новината

09.04.2012 15:45 | Видян 1566 пъти

Део представи уникален смартфон

Nokia представи чрез една невероятна компилация от неонови светлини, музика, звук и арт инсталации първите Nokia смартфони с инсталиран Windows Phone -- Nokia Lumia 800 и Nokia Lumia 710 в България.

И двата Nokia Lumia смартфони, базирани на Windows Phone, бяха звездите на вечерта в клуб Маскара в София, заедно с редица български знаменитости, блогъри, представители на медиите и бизнеса, които изживяха и бяха част от една наистина невероятна интерпретация на живо на съвсем обикновения свят на ежедневието.

Възможностите, които Nokia Lumia 800 и Lumia 710 дават на всеки да направи своя ден наистина уникален бяха презентирани от любимеца на българския екран Део.

Те бяха представени и през призмата на множество артистични концепции- от експерименталната, молекулярна кулинария, която транформира на място всякъкъв тип обикновени ястия в едни наистина „amazing” диазйнерски блюда, до създаването на една незабравима за всички гости вечер чрез зрелищния серпентинен танц, сумагаши рисунки във вода и повече от 150 лалета и снимки, запечатали уникални моменти от ежедневието, които обграждаха гостите на входа и изхода на събитието, и успяха да спомогнат всички те да си тръгнат с широка усмивка.

Г-н Алберто Матроне, вицепрезидент на Nokia за Централна и Източна Европа, присъстваше на събитието, заедно с г-н Росен Петков, изпълнителен директор на Nokia за Балканите и Георги Ранделов, изпълнителен директор на Microsoft България, представиха стратегическото партньорство между Nokia и Microsoft.

Редица известни български личности и топ медии уважиха събитието на първите Nokia Lumiа смартфони в България.

Nokia Lumia 800 ще бъде наличнa от другата седмица на нашия пазар, а Nokia Lumia 710 ще бъде налична в търговската мрежа от по-следващата седмица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !