Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Марк Антъни отчаяно моли Джей Ло да го прибере обратно

отпечатай новината

19.04.2012 11:15 | Видян 1751 пъти

Марк Антъни отчаяно моли Джей Ло да го прибере обратно

Желанието на Дженифър Лопес да живее щастливо с младия си любовник Каспър Смарт може и да не се осъществи скоро. Все още законният съпруг на латино звездата - Марк Антъни, отчаяно иска да си я върне.

Малко преди да подаде молба за развод изпълнителят упорито започнал да убеждава жена си да се съберат, но тя го отрязала и му заявила, че това за нищо на света няма да стане, информира електронното издание Starpulse.

„Вместо да се опитва да събере останките от брака си, Дженифър реши да последва сърцето си и да се хвърли в обятията на младото си гадже Каспър Смарт. Тя беше категорична пред Марк, че е влюбена в танцьора и че иска да се разведе по най-бързия начин", разказала приятелка на Джей Ло. Според дружката на Лопес Марк определено не бил подготвен за такъв остър отговор. „Той нямаше представа, че отношенията й с Каспър са толкова сериозни, и остана като гръмнат от думите й. Певецът се почувства страшно унизен и й заяви, че си е нейна работа, щом е решила да си съсипва живота", добавила познатата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !