Качествен контрол: Фото на деня

Качествен контрол: Фото на деня

The Telegraph включи Созопол в...

Игнорирайте пренаселените курорти и вместо това се...

Брад Пит по очила на диван

отпечатай новината

23.04.2012 09:30 | Видян 3033 пъти | Гласували 2

Брад Пит по очила на диван

Какво ли трябва да се случи, за да си отиде Симеон ДЯНКОВ? Удуши бизнеса, профука резерва на държавата, показа, че не познава елементарните финансови закони в една икономика на потреблението и ни вкара във втора рецесия, обяви се за Брад Пит с очила, при положение, че немитата му коса предизвиква погнуса в мнозина...Доживяхме да видим и шкембенцето му да се кламбичка като желе от журнална фотосесия на снимка на поизгленатия върху диванче министър. То бива, бива, ама това вече на нищо не прилича.
Изкуствоведите от вестник Сега намериха само женски образи в арта, заели тази поза. В народното ни творчество също има един пример – Полегнала е Тодора.

На един мъж, при това вицепремиер на държава в тотална криза повече би отивало нещо да работи. Ама нашият лежи. Той не пъшка като юнака от поезията на Ботев.

Защо тогава се учудваме, че след цялата драма и театър в Мадан се оказа, че всичко било, за да направим всички ние с 15 милиона по-богат унищожителя на Кремиковци Валентин Захариев, както призна новият експлоататор на мината Николай Вълканов от Мултигруп? Ами, ако вместо да позира, финансовият “мозък” на правителството беше вникнал в темата, сигурно нямаше да позволи да ни хързулнат като последните идиоти.

Сигурно би обърнал внимание като финансист и на изтичането на милиони народна пара от прословутото дружество Софийски имоти. Защото течовете не са спрели при Софиянски, те продължават напук на мораториума.

Добре, че поне ни остава надеждата красотата да спасява, както беше обещал Достоевски. Иначе няма кой да ни спаси. По този повод в Супер 19’ ви представяме най-красивите българки за тази и миналите години в навечерието на Мис България. Ще четете удивителни признания от Ивайла Бакалова и Жени Калканджиева за Жоро Илиев и другите легенди на това, което наричаме преход. Задали сме им и най-неудобните въпроси.

Това далеч не е всичко. Пожелаваме ви по-добри новини. Ще се четем отново в Супер 19’ чак на 7 май!

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !