Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

40 британски звезди съдят Мърдок

отпечатай новината

23.04.2012 12:15 | Видян 1326 пъти

40 британски звезди съдят Мърдок

Скандалът с незаконното подслушване във Великобритания около медийната група на Рупърт Мърдок отново се развихри. Още 46 известни личности вече са декларирали желание да съдят компанията на магната „Нюз корпорейшън" за нанесени щети. Сред тях са бившият британски премиер Тони Блеър и съпругата му, футболистите Уейн Рууни, Райън Гигс и Питър Крауч, музикантът Джеймс Блънт, бащата на Дейвид Бекъм - Тед Бекъм, телевизионни водещи, комици, политици и други.

Очакванията са делата да тръгнат през февруари догодина в Лондон, освен ако не се постигнат извънсъдебни споразумения. Досега по подобен начин са уредени 60 иска от страна на известни личности. В близките месеци ще се удовлетворяват още 200 иска, някои от които за 10 милиона паунда. Общите загуби до момента на медийната империята на Мърдок са 380 милиона долара.
Магистратите са преброили, че има 4791 вероятни потърпевши лица от незаконното подслушване и разбиване на електронни пощи, което доведе до закриване на влиятелния таблоид с дълга история „Нюз ъф дъ уърлд".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !