50-те най-добри ресторанта в света...

50-те най-добри ресторанта в света току-що обявиха...

Майка предложи на 26-годишната си...

Жена предложила да износи детето на 26-годишната си...

София Борисова отново официален дизайнер на "Мис България"

отпечатай новината

23.04.2012 17:00 | Видян 2791 пъти

София Борисова отново официален дизайнер на

Дизайнерката София Борисова за втора поредна година ще е официален дизайнер на най-престижния конкурс за красота у нас - Мис България 2012. На 28 април претендентките за титлата ще дефилират в тоалети на Romantika Fashion, които бяха специално ушити за гала вечерта.

Общо 24 ще са роклите, които модиската изработи в рамките на два месеца. В единият тур кандидат-миските ще представят коктейлни рокли, които са изцяло от естествени материи: копринен шифон, органза, сатен и испанска тафта. Те са къси и елегантни и са в най-разнообразни цветове.

За другият тур дизайнерката е подготвила дълги официални рокли, които са вдъхновени от 4 теми: “Въздух”, “Земя”, “Вода” и “Огън”.Цветовете тук са: синьо, зелено, червено, цвят капучино и екрю.

София е вложила много любов и артистичност при изработването на официалните рокли за Мис България 2012 и е щастлива от факта, че продуцентите от No Frame Media! за втора поредна година я канят за официален партньор. Romantika Fashion ще изработи и тоалетите на бъдещата Мис България 2012, която ще представи страната ни на конкурса Мис Свят 2012.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !