Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Перфектен тен без слънце и солариум

отпечатай новината

26.04.2012 17:30 | Видян 2099 пъти

Перфектен тен без слънце и солариум

Докато времето все още не става за плаж, а вие имате колебания, дали да отидете на солариум, има едно решение, което ще докара приятен загар на кожата ви и то без да оранжевее. У дома също можете да си докарате страхотен тен.

Ето я и рецептата:

Снабдете се с : 4 пакетчета черен чай, 2 чаши вода и гъба или бутилка, която може да напълните и да се напрсъкате след това. Сложете водата на котлона. Когато заври, пуснете пакетчетата чай. Оставете ги 10-15 мин. Докато те поемат от водата и й пускат цвят се изкъпете, така че по вас да няма мръсотия, остатъци от парфюм или дезодорант, както и лосиони за тяло и лице.

Изсъхнете добре и гледайте да останете максимално чисти. След това напоете гъбата със сварения чай или го сложете в шишето и внимателно втрийте (напръскайте) черния чай в кожата си.

Не се обличайте, докато изсъхнете напълно, защото ако побързате да облечете нещо, дрехата ви ще се зацапа. Вашият нов тен ще издържи около 3-4 дни. Ако искате цветът да стане по-интензивен, сложете малко кокосово брашно в шишето с чая, който ще впръсквате.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !