Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Миро и Анелия на откриване на комплекс Royal Sun в Слънчев бряг

отпечатай новината

25.06.2008 14:08 | Видян 73743 пъти | Гласували 3

Миро и Анелия на откриване на комплекс Royal Sun в Слънчев бряг

С огнено шоу и бляскава церемония точно в 21 часа беше поставено началото на партито по случай откриването на новия комплекс Royal Sun на фирмата, превърнала се във водещ фактор на пазара на недвижими имоти в България – „Галакси Пропърти Груп”. Грандиозното откриване на комплекс Royal Sun в Слънчев бряг събра на едно място над 300 отбрани гости и започна с традиционния водосвет извършен от Сливенския митрополит. Но началото на истинското шоу постави изпълнителят от световна класа и победител в състезанието „Пей с мен” – Миро, и зарадва гостите на събитието с всеизвестните си песни и няколко нови парчета.


Истински фурор на партито, обаче, предизвика специално поканената за събитието звезда на вечерта – Анелия. След няколко дуета с Миро, тя забавлява отбраните гости със своите хитови песни в продължение на повече от час и отправи специални поздрави към домакините на събитието – „Галакси Пропърти Груп”.  Извикана многократно на бис от почитателите си сред всички гости на събитието и поддала се на емоцията от невероятното изживяване, Анелия искрено благодари за поканата да сподели този така важен ден с всички, участвали в изграждането на уникалния комплекс Royal Sun.


С танци, отбрани напитки и меню от морски деликатеси продължи купонът и след изпълнението на Анелия, а гостите имаха шанса да се насладят на програмата, подготвена от домакините.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !