Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Жоро Шперца обрал Иван и Ирина

отпечатай новината

03.05.2012 13:00 | Видян 2038 пъти

Жоро Шперца обрал Иван и Ирина

Иван издирва откраднатите си вещи по заложни къщи и дори е обявил, че плаща откуп, за да си ги върне, научи "Всеки ден".

Наплашени от слуха, че ги е надушил, обаче крадците крият техниката и не са продали нищо от плячката си. Иван  и  Ирина  Сарачинова бяха ограбени в дома си  в петък през нощта, докато спят.

Двамата са били заедно с децата. Малко след 23,20 ч. в жилището на двамата прозвучал странен шум. Ирина помислила, че звукът е от съседите, но накарала Иван да провери. Той се завъртял из стаите, но не видял нищо необичайно и си легнал.

На сутринта към 7 ч., когато тръгвал за работа, обаче установил, че липсва мобилният му телефон. Започнал да го търси и се оказало, че го няма и лаптопа му, чантата на Ирина, както и нейния джиесем и компютър.

Следи от влизане с взлом и каквито и да е улики от апашите липсвали, затова Иван се отказал да вика полицаите. Той решил да пусне връзки и сам да разбере кой го е обрал.

Според хора от ъндърграунда опосумът търси връзка с Жоро Шперца и бандата му, за да ги накара да му върнат техниката. В лаптопите имало важна информация, както и куп снимки на Ирина и децата й.

Водещата страдала най-много именно за кадрите, които запаметявали най-важните събития от живота й в последните години. Тя се притеснявала, че снимките може да бъдат продадени на вестници и да излязат на бял свят.

В подобно положение бил и Иван. Той обаче повече се страхувал да не се използват за нечисти цели счетоводните данни на фирмата му „Междинна станция", които съхранявал в личния си компютър, пише още "Всеки ден".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !