Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Мис Крокодил цоца руснака за втора сватба

отпечатай новината

04.05.2012 18:00 | Видян 3289 пъти

Мис Крокодил цоца руснака за втора сватба

Таралеж в гащите си вкара руснакът Александър Бередин, след като направи огромната грешка да се ожени за пернишката топ миска Антония Петрова, пише "Уикенд".

Блондинката,  популярна повече с прозвището  "Мис Крокодил", натискала  богатия  си съпруг да задели няколко хиляди еврo за да й спретне втора  сватба, този път в България, научи "Уикенд".

На московската, която     премина    в бароков стил ала Екатерина II миналия месец, свидетели станаха само роднини  и  близки  приятели  на  младоженеца. Който  пък  се  очертава да бъде мъж под чехъл. Само и само да угоди на капризите на жена си, е обещал да й направи и българска сватба, издават от близкото обкръжение на Антония.

Втората церемония, за пред българската рода на миската, щяла да е лятна. По всяка вероятност на морския бряг. Което допълнително ще оскъпи разходите на Бередин. Тъй като ще му се наложи
да пръсне луди пари, за да изводи пернишките лели, стринки и баби на чепатата си съпруга.

Още едно доказателство, че в младото семейство ще командори булката е и безпрекословното съгласие на мъжа й тя да не носи неговата фамилия.

Антония искала да запази своята, Петрова, за да не наруши имиджа си.  Заради жена си Александър Бередин се принуждавал да живее в София, въпреки че бизнесът му е съсредоточен в Русия.

Братушката се опитал да се наложи над миската да се установят в Москва, тъй като непрекъснато му се налагало да пътува и да се вкарва в преразход, но молбите и воплите му не били чути.

Нещо повече - в престижен квартал под околовръстното паралията в момента обзавеждал нов апартамент за Антония. За мебелите се е погрижила известна наша фирма, която внася продукти от Италия.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !