Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Потоп евакуира театър "199"

отпечатай новината

06.05.2012 09:00 | Видян 1008 пъти

Потоп евакуира театър

Потоп заля театър "199" в столицата по време на представлението „Умирай лесно“ снощи. Водата нахлу в сградата на „Славянска“ 8 след поройния дъжд в София и евакуира зрителите и актьорите.

За инцидента потвърди и актьорът Тодор Колев пред „Блиц“, който играе главна роля в постановката. „Не просто прокапа салонът, реки потекоха. Първо чухме, че отвън става нещо. Разбрахме, че вали ужасно, но усетихме че нещата са сериозни чак когато публиката започна да шуми. И когато хората тръгнаха да стават от местата си, им се извинихме и прекъснахме представлението. По-късно видяхме, че водата в салона е стигала до над глезените им“, разказа артистът.

Най-ужасното било, че салонът е бил пълен. „Нямаше и едно свободно място. Все пак хората си тръгнаха съвсем спокойно. Не е имало никаква паника“, допълни актьорът.

Тодор Колев обясни, че театър "199" е ремонтиран основно преди две или три години. Било сменено цялото обзавеждане, а столовете в салона били претапицирани. Проблемът обаче не бил в покрива на сградата на театъра, а в отводнителната система.

„Този проблем не е от сега. И друг път се е случвало. За първи път обаче по време на представление. Жалкото е, че сега всичко ще трябва да се прави наново, а това е дълга работа. Можем само да се молим скоро да няма такива порои“, завърши Тодор Колев.
 
източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !