Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Галена свали 10 кг.със суши и вода

отпечатай новината

09.05.2012 14:15 | Видян 5119 пъти

Галена свали 10 кг.със суши и вода

Топизпълнителката на "Пайнер" Галена е стопила 10 излишни кила. Певачката постигнала забележителния успех с най-модната в чалга средите диета: само суши и 2 литра вода на ден, разкриха хора от обкръжението й. "Галена изглежда перфектно, въпреки че е раждала", цъкат с език нейни конкурентки. По време на

бременността

си със сина си Стефан брюнетката качи около 15 килограма, които след това трябваше да сваля. Тя обаче започна да влиза във форма сравнително бързо и скоро след раждането дори засне няколко клипа. Галена признава, че много обича да похапва суши-храна, която напоследък е много популярна

сред снобите

у нас. Изпълнителката на "След раздялата" осъзнала, че сушито освен вкусно е и много диетично.

Най-калоричната съставка на нуритата например (завит във водорасло ориз) е сиренето "Филаделфия", но то било в малки количества.

Сексапилната певица добавяла към сушито и много зеленчуци. Певицата от Смядово си е направила списък с храни табу-шоколад, тестени изделия, газирани напитки и твърд алкохол, пише "България днес".

На думи Галена твърди, че обожава фитнеса, на практика, обаче рядко влиза в залата за тренировки. Казва, че е заета, заради непрекъснатите си участия в цялата страна. На сцената обаче, тя изгаряла огромни количества калории с песни и танци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !