Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Вдъхновение за победа

отпечатай новината

26.06.2008 14:17 | Видян 59050 пъти

Вдъхновение за победа

Модна къща „Агресия” ще изработи официалните облекла за българската делегация на Летните Олимпийски игри в Пекин’2008.Това оповести днес председателката на БОК Стефка Костадинова на специална пресконференция в “Grand Hotel Sofia”. Специални гости на пресконференцията бяха олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева, придружена от нейния треньор и съпруг Валери, и световния шампион по плуване Петър Стойчев. Дамските облекла бяха представени от Ирен Онтева,Мис България'99 Елена Ангелова и Анна Шехтова.

За доброто самочувствие на спортистите ни, за техния комфорт по време на пътуването им до далечен Китай и представянето на нашата делегация в „парада на нациите” по време на официалното откриване на игрите, БОК за втори път е гласувал доверие на модна къща „Агресия”.Екип от дизайнери разработи от спциално селектирани и съобразени за целта платове.Изработени са два комплекта облекла – спортен и официален.

Съчетавайки традицията и най-новите технически постижения в шевното производство, търсейки баланс между комфорт и перфектна визия модна къща „Агресия” създаде за нашите олимпийци дрехи, с които да се представят достойно на олипмиадата в Пекин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !