Станаха ясни трите финалистки в Ергенът

HR специалистът Надежда Вишева, стюардесата Йоана...

Няма да спасят балетния конкурс във...

Четири години след като Международният балетен конкурс...

Ламбо и Блатечки в новите сериали по bTV

отпечатай новината

10.05.2012 17:45 | Видян 3006 пъти

Ламбо и Блатечки в новите сериали по bTV

Стефан Данаилов и Асен Блатечки са две от големите звезди, които със сигурност ще се снимат в новите два сериала на продуцента Димитър Митовски.

Те ще вървят по bTV. Засега не е ясно дали Данаилов и Блатечки ще играят заедно или ще бъдат в двете отделни продукции. „Телеграф" научи, че в момента се водят преговори и с Елена Петрова.

"Говорим за нови сериали, които ще са насочени към младата аудитория. Единият ще бъде с елемент на мистерия, който ще внася напрежение и интрига, типичен драматичен продукт. Другият обаче ще е нещо, което досега не е правено в България. Смятам,че ще е адски изненадващ за широката  публика", коментира Димитър Митовски пред bTV.Според запознати в момента текат кастинги за актьори, като е пусната обява и във „Фейсбук". Главните роли обаче ще бъдат поверени на познати от тв екрана лица. Освен Блатечки, Данаилов и евентуално Петрова, се очаква в списъка да фигурират и други имена от „Стъклен дом". Сериалите най-вероятно ще бъдат готови до есента.

В момента тече последният пети сезон на сериала „Стъклен дом". Въпреки молбите на феновете историята на Камен (Калин Врачански) и Боряна (Елена Петрова) да бъде продължена в поне още два сезона, от bTV казаха, че това няма да се случи. Затова пък другите култови сериали, които се въртят по медията - „Столичани в повече" и „Домашен арест", ще имат нови сезони.След кратка лятна почивка зрителите ще могат да проследят съдбите на екранните герои на Любо Нейков, Кръстьо Лафазанов, Татяна Лолова и Филип Аврамов. Засега обаче все още не е ясно дали „Седем часа разлика" ще има трети сезон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !