Първият Ерген Виктор обяви Алек за...

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас...

Сър Пол Маккартни е първият британски...

Пол Маккартни стана първият британски музикант...

Бербо искан и в Ливърпул, мисли за Германия

отпечатай новината

14.05.2012 09:30 | Видян 1478 пъти

Бербо искан и в Ливърпул, мисли за Германия

Ливърпул ще направи всичко възможно, за да привлече през лятото ненужния в Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, гръмнаха английските медии вчера.
Според информацията, мениджърът на червените от града на Бийтълс – легендата Кени Далглиш, ще се опита да подсили нападението си през предстоящия трансферен прозорец именно с 31-годишния бивш капитан на националния отбор.

Изданията отвъд Ламанша смятат, че Ливърпул е готов да извади за подписа на Бербо около 5 млн. паунда. Сумата е 6 пъти по-малка от тази, която брои Манчестър Юнайтед за нашия през лятото на 2008 г., когато го взе от Тотнъм за рекордните 30,75 млн. паунда (38,850 млн. евро). Любопитно е, че Бербо е един от кошмарите на Ливърпул, след като на 19 септември 2010 г. наниза хеттрик за победата на Червените дяволи с 3:2 на Олд Трафорд.

В същото време обаче според близки на деветката на Юнайтед той иска да се завърне на континента, като фаворити за парафа му са германските Борусия (Дортмунд), Байерн (Мюнхен), Шалке 04 и Борусия (Мьонхенгладбах), които наесен ще участват в Шампионската лига. Славата на Бербо още се носи в Бундеслигата след извънредно успешния му престой в Байер (Леверкузен) от януари 2001 г. до пролетта на 2006-а. За някогашната звезда на Пирин и ЦСКА питат още френските Пари Сен Жермен и Олимпик (Марсилия), няколко клуба в Испания, италианските Милан и Лацио, както и турският колос Галатасарай, който през уикенда спечели 18-ата си титла.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !