Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Мистър Испания журира на Мистър България 2012

отпечатай новината

14.05.2012 11:30 | Видян 1971 пъти

Мистър Испания журира на Мистър България 2012

За първи път в България ще се проведе националният конкурс „Мистър България”, а победителят ще представи родината ни на най-големия в света конкурс за мъжка красота – „Мистър Свят”. Грандиозният гала спектакъл ще се проведе на 15 май в бляскавата зала на Рейнбоу Плаза.

Претендентите за титлата „Мистър България 2012” са избрани с над 10 кастинга в страната. Количеството желаещите да участват надминаха очакванията на организаторите – над 1 000 желаещи. Сред одобрените кандидати има интересни личности с разнообразни професии и хобита. Трудният избор на финалисти, доказа че българските мъже не отстъпват на доказаната, по световните подиуми, красота и елегантност на българката. Те до един отговарят на световните стандарти на Мистър Свят – мъжествен, модерен, сексапилен, интелигентен и атлетичен.

Един от най-красивите мъже в света, ексклузивно пристига у нас специално за събитието. Изваяният Лобсанг Арраке Кастеляно идва в родината ни, за да бъде жури в конкурса. Лобсанг, или Лобо, както е известен в световните модни среди е носител на завиден брой престижни титли като - Мистър Малага 2003, Испанска красота 2003, Мистър Космополитън 2008 и Мистър Джентълмен Испания 2009. Първите му стъпки като спортист започват с карате, благодарение на баща му – Себастиян Арраке, който има черен колан 3-ти дан по шотокан. След това се увлича по тенис, футбол и колоездене. Става професионален състезател по колоездене.
На по-късен етап отново се завръща към бойните спортове, но този път към муай тай и кикбокс.

През цялата седмица, всеки делничен ден, „Клуб Нюз” от 11,25 часа ще разкрива интересни и неподозирани факти за най-красивите мъже в света и международните конкурси. Не пропускайте филма, който ще представи подготовката и самия голям финал на „Мистър България” на 20-ти май - неделя от 8,30 часа. Камерата на Клуб Нюз ще запознае зрителите, не само с атрактивните момчета, по отделно, но и с най-актуалните тенденции на M SUIT в мъжкия гардероб=

Любимите летни бански на Брат Пит Vilebrequin ще видим в едно от дефилетата, както и най-новата колекция на LTB JEANS. Ще разкрие как и защо движението Angels Fashion се превърна в новата градска модна религия по цял свят. Ще надникне при финалистите бекстейдж, от скандално близко разстояние и ще полюбопитства за личния и професионалния им живот. Очаквайте интервюта с Лобсанг Арраке Кастеляно, както и със звездните гости на събитието. Тазгодишното издание на Мистър България 2012 е посветено на благотворителната кауза – „Стани ангел сега”. На тази концепция се дължи и цялостната визия на гала спектакъла. В нея ще се включат не само Славена Вътова, в ролята на водеща, но и Емил Кирилов, ангелогласния Миро и редица изненадващи атракциони, които ще ни пренесат във фантастичния свят на ангелската сила и красота.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !