Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Четвърто обвинение срещу Траволта за секспосегателство

отпечатай новината

15.05.2012 11:00 | Видян 1966 пъти

Четвърто обвинение срещу Траволта за секспосегателство

Адвокатът на Джон Траволта отхвърли като неоснователни обвиненията на четвърти масажист, който твърди, че е станал жертва на сексуално посегателство от страна на актьора.

Майкъл Капуто твърди, че екранният герой от "Криминале" получил 3-годишна забрана да посещава хотел "Peninsula" в Ню Йорк заради неприлично поведение спрямо служители на спа-центъра.

Според изявления на Капуто пред "Ню Йорк дейли нюз" Траволта винаги държал да бъде обслужван от масажист от мъжки пол. Но след известно време никой от екипа не искал да поеме този клиент. Така че се наложило Траволта да бъде включен в забранителния списък на заведението.

Капуто, който вече не е служител на хотела, обвинява Траволта , че си махал хавлиената кърпа на масата за масажи и се отърквал в нея, като повдигал задните си части във въздуха. По този начин искал да изпробва колко далеч може да стигне с масажиста. Но това негово поведение станало достояние на ръководството. Капуто получил също неприлични предложения.

Според адвоката на Траволта Марти Стингър това са поредните фантазии на "вкиснат служител". "Ако Траволта е бил включен в черния списък, той би ли се върнал на същото място?", запита юристът. "Истината е, че моят клиент никога не е получавал подобна забрана от хотела, защото Джон никога не се е държал неприлично!".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !