Напрежение до последната секунда в...

След 11 епизода, изпълнени с множество мистериозни...

Влади Ампов – Графа за мъката в...

Тази събота (18 май) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Спасете Радина!

отпечатай новината

16.05.2012 16:00 | Видян 3982 пъти

Спасете Радина!

Една от най-популярните в последно време родни знаменитости - Радина Кърджилова, от няколко месеца пропада тотално и според запознати състоянието ѝ е повече от критично.Разрухата на красавицата, чиято звезда изгря още в първите епизоди на "Стъклен дом", се дължи на факта, че тя не спира да употребява забранени от закона вещества.

Подобно на колегите си от същия сериал  Явор Бахаров и Луиза Григорова, Радина има честия навик да се друса до припадък, а най-лошоте е, че винаги смесва наркотиците с твърд алкохол, което може да доведе дори до фатален край за организма ѝ.

Близките на иначе красивата и талантлива актриса са сериозно притеснени за нея. Вероятно под давление на гаджето си Деян Донков Кърджилова злоупотребява със субстанциите.

Само в последните няколко месеца Кърджилова се е стопила до неузнаваемост.

За сравнение - през първия сезон на „Стъклен дом" тя тежеше около 55 килограма, а днес кантарът не показва повече от 40-42. След първите си публични изяви Радина дори беше определена като леко закръглена, но това е нормално на фона на още по-кльощавата й колежка Луиза Григорова. Сега обаче от пухкавите бузки и коремчето на екранната Сиана няма и следа. Под очите й има огромни сиви кръгове, скулите й са хлътнали дълбоко, а в погледа й се чете онази характерна налудничавост, виждаща се в очите на всеки наркоман.

От обкръжението на Радина издават че тя опитала вкуса на марихуаната още преди да изгрее като звезда от малкия екран.Факт е, че в зората на кариерата й срещу нея беше пуснат гаден компромат. Радина, колегата й Явор Бахаров и певицата Рут Колева лъснаха в порно снимки, които ясно разкриваха как чисто голата Кърджилова прави орална любов на изпадналия в екстаз къдрокос актьор.

После с недомлъвки тримата признаха, че тогава изпушили няколко джойнта и прекалили с алкохола, затова решили да увековечат на снимка секс подвизите си.

През последната година обаче Радина се е научила да употребява не само леки варианти на дрогата. Приятелите й обвиняват за това любимия й Деян Донков, който от години има славата на разгулен купонджия.

Близки до звездата  са категорични, че откакто му е станала гадже, Кърджилова сякаш се е превърнала в друг човек. Именно Донков я снабдявал и с наркотици и двамата си устройвали домашни партита, на които се друсали колкото искат по цяла нощ, твърдят наши източници.

В актьорската гилдия не е тайна, че Деян открай време употребява забранени вещества и е минал всички етапи на наркоманията. Затова не е учудващо, че е повлякъл по този ужасяващ порок и годеницата си Радина Кърджилова.

„Това момиче трябва да бъде спасено! Баща й не вижда ли какво става с нея? Защо одобрява връзката й с този Деян?! Някой трябва да се намеси, преди да е станало фатално", потресени са в арт съсловието.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !