Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

ZАZ разлюля НДК

отпечатай новината

31.05.2012 09:00 | Видян 1573 пъти

ZАZ разлюля НДК

Едно съвършено различно усещане за джаз- това ни показа ZAZ тази вечер в зала 1 на НДК. Гласовитата французойка предизвика истинско земетресение от емоции у феновете си, които не спряха да танцуват и пеят с нея два часа.

Закачлива и в непрекъснат контакт с публиката 32-годишната Изабел Жефруа направи шоу, което родните меломани дълго ще помнят. Французойката дори си беше направила труда да научи няколко фрази на български, което приятно изненада публиката. „Преди време разбрах, че за да обикнеш другите, трябва първо да обичаш себе си“, каза тя на български и 4 хиляди души изпаднаха в екстаз. Сред тях беше и Гергана Паси. Тя танцуваше на първия ред заедно със сестра си Михаела.

Всички хитове на ZAZ прозвучаха от сцената, а долу екзалтирани фенове крещяха на английски: „ ZAZ, София те обича!“ Певицата усети това и не спря да благодари на българската си публика, а когато момиченце отиде до нея с букет в ръка, тя го прегърна и дълго го държа в обятията си.

ZAZ ни върна в детството, разказа ни с прекрасните си джаз композиции и шансони за любовта, за света около нас и за малките, но съществени неща. Показа ни, че за големите, истински творци няма никакви граници и музиката може да е наистина универсално средство за общуване.

източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !