Фаталната цифра 9 и силата на...

Къде са се появили първите земеделци в праисторията,...

Кулинарни разкази от село Голица във...

Тази събота (18 май) от 11:00 ч. по bTV „Вкусът на...

Джоли и Пит ще участват в тържествата за кралския юбилей

отпечатай новината

31.05.2012 14:00 | Видян 1872 пъти

Джоли и Пит ще участват в тържествата за кралския юбилей

Брад Пит и Анджелина Джоли ще участват в улично парти за Диамантения юбилей на кралица Елизабет II.

Звездната двойка и шестте им деца в момента живеят във Великобритания, тъй като актрисата снима новия си филм "Maleficent".

Те си купили билети по 3 паунда за улично парти близо до дома им в Ричмънд, югозападен Лондон в събота във връзка 60-годишнината от възкачването на кралица Елизабет II на трона.

"Брад и Анджелина знаят за тържествата. Изпратена им беше информация и те проявиха интерес", съобщи представител на организационния комитет на партито.

"Брад и Анджелина обичат Англия и бяха приети много добре в Ричмънд. Те искат да се включат пълноценно в тържествата за юбилея. Децата са много развълнувани", допълни друг източник.

Събитието ще включва мач по крикет, футболен мач за децата, изрисуване на лица, състезание по приготвяне на торта и местните жители се надяват, че звездната двойка ще се включи в тях, пише dir.bg.

"Цялото събитие е до голяма степен ръководено от общността. Ще бъдем много щастливи, ако Брад и Анджелина дойдат. Като общност ще сме много доволни, ако се включат. Те не са единствените известни хора, които живеят тук", заяви организаторката Ема Гибънс.

снимка: бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !