Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Софи вече гледа към „Евровизия” 2013

отпечатай новината

31.05.2012 17:45 | Видян 4205 пъти | Гласували 1

Софи вече гледа към „Евровизия” 2013

 Софи Маринова е твърдо решена и другата година да се пробва на „Евровизия”. Това стана ясно от първата пресконференция, която певицата даде дни след завръщането си от Баку. Ромският славей определя представянето си като добро и не съжалява да малшанса отредил и да не попадне във финалната десетка. „Тази сцена и толкова красива и голяма, че искам пак да се кача на нея”, усмихна се тя искрено на журналистите.

Според композиторите на песента „Любов без граници” Ясен Козев и Крум Георгиев няма и не може да има формула за написването на песен за „Евровизия”. „БНТ обаче трябва да бъде по-конкретна в локалните си изисквания към парчетата. Аз направих своите изводи от това участие, но най-важното за мен е, че това не е състезание, а музикален форум”, категорично заяви Козев.

Крум Георгиев пък смята, че националната медия трябва да помисли сериозно върху това занапред авторите задължително да присъстват на полуфиналите. „Присъствието на композиторите до изпълнителя е от изключителна важност за неговото цялостно представяне, защото той знае най-добре как трябва да звучи песента”, подчерта Крум.

От БНТ заявиха обаче, че финансово това не може да се случи и че българските делегации всяка година са най-малобройните именно поради ограничения бюджет. „Всъщност не само ние имаме затруднения с парите. Страни като Франция и Испания например също изпитват такива”, обясни ръководителката на нашата делегация Йоана Левиева- Сойер. Тя обаче съобщи, че големите разходи няма да ни откажат от участие и другата година България отново ще се включи в „Евровизия”.

Не е тайна и сумата, която сме платили, за да можем да заявим желанието си да сме на форума. 86 хиляди швейцарски франка е лицензионната такса за участие платена от БНТ.

Другата новина е, че парчето „Любов без граници” скоро ще звучи на есперанто, защото продуцентът на Софи Маринова – Крум Крумов е получил такова предложение.
„В Азербайджан песента се превърна в хит. Всички я пееха, а щом Софи се качеше на сцената за репетиции залата притихваше”, похвали ромския славей Крумов.

Относно тоалета, с който певицата се появи в Баку, дизайнерката Тони Йорданова обясни, че е бил вдъхновен от прабългарите. „Българите са страшно консервативни и затова решиха, че високите ботуши са признак на лош вкус и чалга- няма такова нещо”, отсече стилистката.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !