Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

МВР прави проверка “Ники Михайлов”

отпечатай новината

31.05.2012 18:00 | Видян 2136 пъти

МВР прави проверка “Ники Михайлов”

МВР прави вътрешна проверка по случая “Ники Михайлов”. “Да, извършва се вътрешна проверка, разпоредена от директора на Дирекция на столичната полиция Валери Йорданов”, потвърдиха пред “Всеки ден” от МВР.

На 18 май 2012 г. в на един от входовете на столицата един човек почина и петима бяха ранени при тежка верижна катастрофа. В пътния инцидент участие взе и джипа на вратаря на националния ни отбор. От БФС и КАТ първоначално потвърдиха, че автомобилът действително е на футболния съюз, но Михайлов не е бил в него. Ден по-късно официална информация от засегнатите страни липсваше, затова пък националният селекционер на футболния тим Любо Пенев потвърди : “Знаем, че е участвал в автомобилна каскада. Сега му предстоят да премине медицински прегледи. В понеделник (бел. ред. 21 май) ще знам повече подробности”.

Появи се и слух, че МВР шеф лично е разпоредил да бъдат закрити номера на джипа, а Ники Михайлов е откаран с патрулен автомобил в частна клиника, за да му бъде оказана помощ.

Първи на мястото на катастрофата се отзовават служители на Магистрална полиция. След тях идва и групата на КАТ. “Когато нашата група пристига, Ники Михайлов не е бил в колата”, категоричен бе пред “Всеки ден” шефът на столичната полиция Богдан Милчев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !