Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Люси Дяковска пее на гей парада в Берлин

отпечатай новината

04.06.2012 16:30 | Видян 3447 пъти

Люси Дяковска пее на гей парада в Берлин

Българската изпълнителка Люси Дяковска ще бъде основната звезда в програмата на гигантския гей парад на 23 юни в Берлин. Дяковска ще пее на живо на берлинския булевард „Александерплац" в компанията на известни транссексуални и травестити със звучни имена като Глория Виагра.

Всяка година парадът за Деня на св. Кристофър събира стотици хиляди привърженици и симпатизанти на гей движението от цял свят. Грандиозното шествие е и парад на странностите и ексцентричния стайлинг. Тази година звездата на сцената ще е нашата плевенчанка, която преди дни обяви
пред списание „Бунте", че смята да се ожени за приятелката си Камелия. 

Церемонията по бракосъчетанието им се пази в тайна, но екс-водещата на родното издание на „Мюзик  айдъл" била щастлива с българската си приятелка вече от година. Двете се появиха официално на премиерата на „Мъже в черно 3", където стана ясно, че Люси носи мъжкия костюм в тяхната връзка, а за Камелия остава роклята.

В Германия Дяковска нашумя като част от момичешката банда „Ноу ейнджелс", но в последно време се изявява повече като жури на конкурси за таланти по немските телевизии.

източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !