Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

СПЕЦПРОЕКТ ЕВРО 2012: Испания ще бъде шампион

отпечатай новината

05.06.2012 14:15 | Видян 1762 пъти

СПЕЦПРОЕКТ ЕВРО 2012: Испания ще бъде шампион

Букмейкърите: Испания ще бъде шампион

След като уцелиха, че Швеция ще победи в Евровизия, заложните къщи са убедени, че и фаворитът им за започващото тази седмица Европейско първенство по футбол ще спечели. За шампионата в Полша и Украйна букмейкърите вече обявиха своята прогноза.

Испания ще спечели титлата на Стария континент, убедени са заложните къщи. Те дават коефициент 3,50 за иберийците. На тях вече са заложени над 24 милиона евро, сочи статистиката на Остеррайх. Логиката е ясна – това са старите шампиони на Европа от 2008 г., които през 2010 г. покориха и Световното първенство. Плюс това все пак говорим за микс на Барселона и Реал Мадрид – истински гърмяща комбинация.

Именно в това обаче мнозина виждат заплаха за фаворита в залаганията. От една страна двата испански отбора претърпяха крушение на полуфиналите на Шампионската лига неотдавна. От друга, футболистите им никак не се обичат и неслучайно дербито между двата тима е наричано Ел Класико.
Може би това дава основание Германия с малко да отстъпва на Испания в залозите за титлата. Нейният коефициент е 3,80. Почти всички запалянковци, участвали в игрите на щастието играят за финал между двата отбора – южняшкия и северняшкия.

За достигане на финала от страна на Испания коефициентът е 2, а на Германия е 2,20. С 3,80 бронзът отива за Холандия, отново в пакет вървят Англия, Италия и Франция с 5,50.
На доста голяма разлика трета  и в залози за титлата е битата позорно от слабичкия национален отбор на България стара футболна сила Холандия. Лалетата едва ли могат да се считат за фаворит с коефициент 8.
Англия, Италия и Франция влизат в групата на малко вероятните победители с равен коефициент 12.  Далеч назад остават Португалия, Русия, Хърватия и ко-домакините от Украйна.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !