Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Скрили Ники Михайлов след удара заради трансфер

отпечатай новината

11.06.2012 18:00 | Видян 1418 пъти

Скрили Ники Михайлов след удара заради трансфер

Цената му падала с хиляди, ако се разбере, че е контузен. "Истинската причина, поради която се криеше, че Ники Михайлов е участвал в катастрофата на автомагистрала "Тракия', е, че точно в този момент той водеше преговори и му предстоеше трансфер от "Твенте" в друг отбор – разкрива "България днес".

„Ако се разбереше, че е контузен, това щеше да свали цената му с хиляди евро“ – това разказва пред таблоида близък до семейството на вратар №1 на България. Според него Ники Михайлов е следен от отборите Ливърпул, Милан и Бенфико, които са на крачка да му предложат изгодна сделка.

Niki Mihailov 11 300x224 Скрили Ники Михайлов след катастрофата заради трансфер.Ники Михайлов е с контузени пръсти от катастрофата, пише още "България днес".

Името на националния ни вратар беше замесено във верижната катастрофа в района на „Църна Маца“ на 18 май, при която един загина, а петима бяха тежко ранени.

Тогава лека кола Опел първо се удря в мантинелата, след което и в друг лек автомобил. На място загива шофьорът на Опела. След първаначалния удар двете коли задръстват платната на магистралата. В мрака преди разсъмването тир не успява да види Опела и се удря в него – така става втора лека катастрофа без пострадали.

Малко по-късно, вероятно отново поради лоша видимост, последва трета катастрофа на джипа Рейндж Роувър на шефа на БФС Борислав Михайлов и бял микробус. Именно в джипа са се возели синът на Боби Михайлов – Ники, и най-добрият му приятел и шофьор на баща му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !