Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Бившата на Врачански пак посинена

отпечатай новината

12.06.2012 12:45 | Видян 3400 пъти | Гласували 1

Бившата на Врачански пак посинена

Бившето гадже на Калин Врачански - Силвия Петкова, пак се оказа с насинено око!

Новият „побой" над актрисата от лентата „Лов на дребни хищници" се случва почти година след последния. Тогава Силвето сама показа снимки, на които бе в брутално физическо състояние. Лицето й бе смазано от бой, а устните дори бяха зашити с канап.

Естествено посегателството над Петкова не бе истинско. Брюнетката снимаше филм на ужасите, в който героинята й бива насилвана, връзвана с вериги, бита и намерена от монахини. Гримът на
Силвето бе толкова реалистичен, че тогава не на шега се изплашиха доста хора.

Сегашното „разкрасяване" на актрисата не е за участие в лента, а е кадър от сурова фотосесия.  На фотоса бившата възлюбена на Калин Врачански е в потресаващо състояние. Едното й око изглежда все едно Кубрат Пулев я е праснал с кроше - синьо, та чак лилаво. На всичкото отгоре очето й е силно кръвясало и, разбира се, пълно със сълзи. На скандалната снимка Силвия пуши тютюнев фас, а на главата й са кацнали шарени слънчеви очила.

„Явно Силвето е била жертва на пернишки бумеранг - коментират снимката интернет потребители. - Все едно някой я е замерил с чехъл понеже не е донесла ракията и салатата навреме!"

В почивките между едно „пребиване" и друго актрисата се среща с колегата си Мариан Вълев - злодея Куката от сериала "Под прикритие". Бившата на Врачански си има и снимки с Мариан, като на една от тях е положила невинно ръка на рамото му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !