Какво е патриотизмът, ако не любов...

Какво е патриотизмът, ако не любов към храната, която...

Актьорът и фокусник Ненчо Илчев тази...

На 11 май (събота) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Калин Вельов води новородената Карина на къмпинг

отпечатай новината

13.06.2012 10:00 | Видян 1888 пъти

Калин Вельов води новородената Карина на къмпинг

Калин Вельов, който стана татко на малката Карина в Деня на детето, тръгна на училище за родители.
Заедно с неговата половинка Дияна посещават уроците, които им помагат да научат много за отглеждането на бебето, без да се съобразяват с баби и дядовци, пише dir.bg.

“Учим се от хора, които знаят за какво става въпрос и дават много полезни съвети. Чувствам се щастлив. Наистина е непозната за мен толкова силна емоция. Аз присъствах на раждането, не бях сигурен, че ще го направя до последния момент. Но когато почнаха да се случват нещата, знаех, че искам да съм до нея”, сподели Калин за вълнуващия момент на раждането на детето му.

Любимата на Калин – Дияна, си пада по неговия стил на живот, свързан с много пътувания. Те се запознават на къмпинг „Градина”. Тъй като и двамата споделят страст към приключения, са обещали да калят малката Карина, като я отгледат на море и планина, пише Монитор. Решили са след месец вече да я вземат със себе си на къмпинг и никак не се притесняват, че някои смятат това за нередно.

“Слънцето винаги ще дава енергия и защита, ще ни зарежда за през зимата. Имам много приятели, които са отгледали децата си на пясък, тъй че няма нищо притеснително в това”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !