бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Откриха Линдзи Лоън в безсъзнание

отпечатай новината

17.06.2012 08:31 | Видян 1970 пъти

Откриха Линдзи Лоън в безсъзнание

Американската актриса Линдзи Лоън припадна от изтощение в хотелската си стая в Лос Анджелис. Звездата изправи на нокти феновете си, след като е била открита в безсъзнание. Първоначално се заговори, че актрисата е предозирала с наркотици и алкохол, но истината се оказа друга.

25-годишната актриса е била открита в безсъзнание в хотела си, след като се оплакала, че се чувства много уморена. В момента Лоън се снима във филм, разкриващ любовната история между Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън.

След близо 13-часови изтощителни снимки, старлетката се почувствала адски зле. От екипа на продукцията веднага изпратили лекар в стаята на Линдзи. След това на място пристигнал и медицински екип.

"Продуцентите бяха притеснени, че тя не излиза от стаята си и извикали медиците. Линдзи е била прегледана, но е изтощена и дехидратирана. Не става въпрос за употреба на наркотици и алкохол", заяви говорителят на актрисата, цитиран от Ройтерс.

Близки до звездата издават, че тя е насочила цялата си енергия на снимачната площадка и по цял ден не слагала и залък в устата си. Тя си почивала с цигара в ръка и изтощението си казало думата. Миналата седмица Лоън прекара няколко часа в болница в Лос Анджелис, след като се блъсна с поршето си в камион.

През 2007 г. скандалната актриса бе осъдена на три години условно за два случая на шофиране в пияно състояние, а по-късно срокът на наказанието бе удължен за още една година.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !