Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Луиза опъна гаджето на Врачански

отпечатай новината

22.06.2012 12:00 | Видян 2941 пъти

Луиза опъна гаджето на Врачански

Двете актриси се сбличжили покрай участието си в постановката "Тирамису". Дружбата им се развила бързо и в един момент те станали неразделни, научи "Уикенд".

"Силвето е чудесен човек. Много я ценя", признава Луиза. И допълва, че с колежката й имали еднакви възгледи за живота и затова така  добре се разбирали.

Хубавиците ходели заедно по партита и често се прибирали в ранни зори. На един от купоните, полят с обилно количество алкохол,

Луиза не могла да устои и посегнала

на гаджето на Врачански. Притиснали тела,двете си разменили страстни целувки. Когато обаче осъзнала какви ги върши, Силвия се смутила и се отдръпнала.

Случката толкова я засрамила, че от този ден нататък Петкова все гледала да сменя темата, когато някой дръзнел да припомни кратката й лесбо авантюра.

За разлика от Луиза, която отдавна е доказала, че никак не се притеснява от публичната демонстрация на страст.

Под въздействието на алкохола тя е способна на какви ли не щуротии. Пийне ли порядъчно, Григорова губи всякакви задръжки и става доста обичлива. Преди време девойката дори

беше сгащена да изневерява

на Явор Бахаров на пейка в столичен парк. След това двамата ту се събираха, ту се разделяха, но накрая къдрокоското окончателно я разкара, пише "Уикенд".

Силвия Петкова и Калин Врачански пък няколко години бяха лудо влюбени един в друг и връзката им вървеше гладко, докато актьорът не се докосна до славата със "Стъклен дом". Тогава дойде и раздялата им.

Наскоро пак се събраха и Силвия призна в интервю, че с Врачански ще останат заедно за цял живот. Той по думите й бил най-близкият й човек.

Уви, набеденият за секс символ Калин не гледа на връзката им така сериозно, колкото тя. В момента той се е отдал на активна почивка край морето, без да споделя това удоволствие с половинката си.

Екранният Камен Касабов никак не се чувства самотен и обикаля барове и дискотеки, като не пропуска да завърже нови запознанства с атрактивни фенки.

източник: "Уикенд"

снимка: "Всеки ден"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !