Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Валя Ахчиева вдига завод убиец

отпечатай новината

30.06.2012 10:11 | Видян 4309 пъти

Валя Ахчиева вдига завод убиец

Планинският ни въздух е от малкото неща, с които се гордеем. Построили сме си хубави вили и искаме да живеем спокойно, а не да дишаме саждите от комина на Ахчиева. Повече от 20 години тази  жена се бори против законовите нарушения, а самата тя се оказа крупен потенциален престъпник. Защо не каже как се е сдобила с имот в  Пернишко със заплати ли го купи? Любопитни сме да знаем... 

Отдавна мислим да я изгоним от Рударци. Заводът й ще носи печалби на нея, а за нас останат вдишваните отрови.Няма да допуснем тази гавра. Впрочем, звездата на БНТ се подиграва с целия български народ. Коя е тя, че ще раздава правосъдие от телевизора. Ще й направим засада пред "Сан Стефано". Събираме яйца от свободни кокошки, с които да я замеряме.Ще й хареса, тя си пада по консумацията на биопродукти.Искаме да напусне националната медия и да се изнесе от селото", разпалено коментират създалата се ситуация в Пернишко.

Местните жители са гневни на кърдокосата амбиция за пореден път. Преди дни излезе публикация в сайта "За Перник", където се споменава, че Ахчиева кротко е обядвала в компанията на кметицата Росица Янакиева в скъпарския столичен ресторант на луксозния хотел "Кристал". Двете со гукали задушевно като същински гълъбици.

Тв водещата на "Открито" има фирма кръстена в нейна чест "Бал Биомаса", която строи завод върху земя, придобита чрез заменка в село Рударци.Инвеститорите на проекта са испанци със силни позиции в татковината ни.

Ако се вярва на слуховете, именно те дръннали една жица на испанския посланик в София и го помолили да размени няколко мили думи с министър Нона Караджова.Тя пък трябвало да подкрепи Валя в голямото бионачинание.Системата обаче не проработила, а за бизнес плана на Ахчиева се разчу из цялата държава.

Така името на разследващата журналистика лъсна в списъците на замесените в аферите със заменки, заради които Брюксел ще накаже България с глоба за стотици милиони евро.

"Казват, че коминът на фабриката й ще е над 25 метра. Ще пръска сажди дори над басейна Рударци, където и идват да се плацикат известни манекенки.Минералната вода там има и лечебни свойства.Двете неща - здраве и завод, са несъвместими.

Пушекът ще наруши екоравновесието освен това фабриката ще гори дърва и въглища. Значи ще бъде изсечена униланата дървесина на Витоша. Дразнещо е и поведението на самата госпожа, която връхлита в община Перник, сякаш й бащиния. Тя не общува с местни жители, но чуваме, че подигравателно ни нарича "селяните милионери", споделят болката си рударчани.

Срещу Ахчиева имало  подадени жалби и от нейни съседи  по имот в Рударци.Те негодували, че тишината и спокойствието им ще бъдат нарушени от шума на машините за преработка на отпадъци.Описали притесненията си до госпожа Янакиева, която  така и не им отговорила.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !