Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Златка Димитрова стана неузнаваема с новият си нос

отпечатай новината

03.07.2012 15:15 | Видян 4602 пъти

Златка Димитрова стана неузнаваема с новият си нос

Мистерията около поредната корекция на Златка Димитрова е разкрита. Сексапилната плеймейтка, която преди дни се щракна с любимия си доктор Енчев на операционната маса, има нов нос.

Оказа се, че моделката не харесва стария си нос, който оперира преди по-малко от година. И въпреки че феновете й бяха категорични, че много й отива, тя настояваше да го коригира.

До последно Златка пазеше в тайна новата операция, макар да публикуваше закачливи постове във Фейсбук, относно последната си корекция. Моделката не изглеждаше особено притеснена от факта, че отново ще легне под ножа.

По повод новата интервенция, на която се подложи Златка твърди, че я е направила, тъй като е получила контузия по време на спаринг.

За разлика от колежката си Русата Златка, Димитрова се ударила в спортната зала, а не при женски бой в нощен клуб на Слънчев бряг.

За разлика от останалите модели Димитрова обаче въобще не се притеснява да се появи навън без перфектен грим и прическа, пишат от hotnews.bg. Папараци щракнаха моделката, докато пазаруваше в столичен супермаркет с превръзка на лицето.

Очевидно дори и превръзката на носа не смущаваше особено тъмнокосата красавица. А на нас ни остава да видим как ще изглежда, след като я махне.

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !