Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Иван и Вихра разкъсват Ава

отпечатай новината

06.07.2012 09:30 | Видян 5164 пъти

Иван и Вихра разкъсват Ава

Чутовен скандал заформи Иван Христов, след като си позволи публично да обвини бившата си жена Вихра, че настройва дъщеря им Ава срещу него. Той беше гост на Гала в „На кафе” и най-безсрамно прекрачи уговорката с Вихра да не коментират повече пред медиите болезнените си отношения, пише вестник "Всеки ден".

Иван отново заби нож в гърба на отчаяната съпруга, представяйки я като чудовище, съсипващо детството на шестгодишната им наследница. По думите на опосума през последните седмици малката Ава е развила т.нар. синдром на отчуждение към единия родител, който често се наблюдава при деца, преживяващи тежко развода в семейството

В продължение на повече от час Иван изнесе злобна тирада срещу Вихра, обяснявайки подробно как намира Ава променена в последните им срещи и как детето не желае да общува с него и се държи дистанцирано.

Изявлението на прелюбодееца, който съсипа щастливото си семейство заради извънбрачна афера с Ирина Сарачинова, беше подкрепено от още няколко събеседници в студиото, между които психоложката Ани Михайлова.

Самата тя е провалила брака си заради доста по-млад любовник, но това не попречи да изсипе хулите си срещу Вихра. Гала също се включи в атаката, чудейки се как може една майка да настройва така детето си

Злобата на Иван Христов надхвърли всички граници в края на интервюто, когато той разпалено започна да обяснява как е преминал съдебният процес по развода му и какво е говорила Ава пред свидетелите в залата.

Опосума сипеше огън и жупел срещу Вихра и бившата си тъща, тъй като в момента двете жени се грижат за детето, научи "Всеки ден".

Засега не е ясно дали водещата на „Споделено” по TV7 ще си отмъсти за атаката или ще запази тактиката си на абсолютно мълчание, която демонстрира напоследък по препоръка на адвоката си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !