Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Рок звезди играят голф край Каварна

отпечатай новината

12.07.2012 15:00 | Видян 2100 пъти

Рок звезди играят голф край Каварна

Едни от колосите на световната рок сцена премериха сили днес (12 юли, четвъртък) на игрището Thracian Cliffs Golf&Beach Resort.След вчерашният ден прекаран в усилени тренировки, опознаване и игра на най-екстремното голф игрище в България - Thracian Cliffs, днес в 9 часа сутринта, един срещу друг на голф игрището се противопоставиха отборите на Glenn Hughes Band и Dio Disciples.

Отборът на Dio Disciples са бившият вокалист на Judas Priest Тим Ripper Оуънс и Toby Jepson от Little Angels. Заедно с тях са бившите колеги на Dio - Саймън Райт на барабани, китаристът Крейг Голди, Руди Сарзо на бас и Скот Уорън на кийборд. Срещу тях на голф игрището излезе групата на Glenn Hughes, а иммено - Black Country Communion (с членове от Dream Theatre, Led Zeppelin, UFO, Bloodline), която той оглавява в ролята на фронтмен.

Dio Disciples се смятат за фаворит в голф рок турнирът край морето,тъй като са отседнали в Тhracian Cliffs Golf&Beach Resort от цяла седмица, което им дава възможност за допълнителни тренировки и разучаване на голф игрището.

Рок легендите са в България по повод традиционния, ежегоден рок фест в Каварна, а играта на голф се оказва предпочитан начин за поддържане на добра форма от рок звездите.

Комплексът Thracian Cliffs Golf & Beach Resort беше официално открит миналата година и е диамантът в портфолиото на легендата в света на голфа Гари Плеър за 2011 г.

Самият Черен рицар бе първият, който  изигра 18-те дупки на най-новия си проект от световна класа.

Проектираното от Гари Плеър Signature голф игрище с 18 дупки е акцентът в курорта със своите 4,5 км пресечен терен над скалите. Thracian Cliffs Golf & Beach Resort е част от голф дестинацията Cape Kaliakra, в която присъства и друг проект на Гари Плеър – BlackSeaRamа, както и Lighthouse Golf Course.

Курортът предлага на своите гости най-добри условия, внимателно смесвайки традиционна местна архитектура с красивата крайморска природа.

В Thracian Cliffs може да се насладите на красиви гледки към морето, красотата на Природен парк Калиакра, 2 километра частни бели плажове, СПА-център, тенис корт, игрище, водни спортни съоръжения, хубави гурме-ресторанти – всичко това представено на фона на изумителни пейзажи и допълнено от изключителен международен сервиз.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !