Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Тони Димитрова и Стефан Митров се хванаха за гушите

отпечатай новината

13.07.2012 15:45 | Видян 2871 пъти

Тони Димитрова и Стефан Митров се хванаха за гушите

Тазгодишният конкурс “Бургас и морето” още не е започнал, а вече гъмжи от скандали. Голяма част от маститите представители на попгилдията роптаят, че организаторите на фестивала се изложили още с избора на Дони за председател на фестивалното жури.

“Откъде-накъде тоя палячо ще е жури?!”, гневят се те. На страницата си във фейсбук пък певецът Стефан Митров ругае Тони Димитрова, че като член на селекционната комисия тя си “заплюла” негова песен. Той я обвинява, че е повлияла парчето му да остане извън конкурса, а после му го отмъкнала, като склонила автора – композитора Евтим Чакъров, да й го даде.

“ШОУ” потърси за коментар и двете воюващи страни. Ето какво разкриха те.
“Евтим Чакъров ми предложи да изпея една негова песен за конкурса “Бургас и морето”. Аз иначе нямах никаква идея да участвам там. Но песента ми хареса – хубава е – “Моите нощи” се казва.

Изпратихме я да я слуша селекционната комисия. В деня, в който видях, че е отпаднала при гласуванията, се обадих на композитора и му казах, че искам да я взема независимо от всичко. И тогава той ми каза: “Знаеш ли, преди една седмица ми се обади Тони Димитрова и ми каза, че е била член на комисията и я харесала – влюбила се в тая песен, страшно много й харесала и искала тя да я пее. Пита ме дали искам да й я дам и сигурно ще го направя.

” Видя ми се доста странно как така една седмица преди да обявят резултатите, Тони Димитрова вече е била наясно, че песента ще е “свободна” и прави разговор да я иска за себе си. Защото за мене е ясно какво се е случило. Казах на композитора: “И аз имах желание да я взема, но това си е твое решение!”, и повече не му се обадих. Засегнат съм от начина, по който стават нещата у нас. Как

Диомов си го има вече тоя конкурс за “частен”

как Дони - тоя палячо, е избран за жури; как Тони в качеството си на селекционер си харесва песен и тя не отива на конкурса; изобщо – как стават нещата у нас!... Като се разчу за скандала, Диомов казал, че “не се сещал” кой съм.

Ами аз съм тоя, който от 12 години най-много се явявам по международни фестивали и най-много награди съм взел, ама не тръбя. Да тръгнем от 2000-та, когато бях номиниран за Певец на годината. През 2001 г. станах лауреат на “Гласът на Азия” в Алма Ата.

Същата година взех голямата награда на “Пирин фолк”-Сандански и станах лауреат на международния фестивал “Канцонета Малта”, на който след това, през 2008-а, спечелих голямата награда.

През 2001-ва участвах в още два международни фестивала и спечелих трета награда за изпълнител в Прага.

През 2003-а взех втора награда на фестивала “Златен шлагер” в Беларус, през 2005-а станах лауреат на фестивала в Салерно, Италия. Така че знам кой съм, а пък че Диомов “не ме знае”, си е негов проблем. Няма никаква колегиалност в гилдията ни и това се отразява на всички. Отрицателно”, заяви пред наш репортер Стефан Митров.

Тони Димитрова пък отвърна на удара:

“Не крия, че още като чух песента, и я харесах – оцених я с десетка – най-високата оценка. Помня й номера – 43. Като я класирах, на демото не разпознах кой я пее. Едва после попитах и разбрах, че я пее Митров. Честно ви казвам, много се изненадах, като видях, че не е класирана тая песен.

Обадих се и на двамата – и на Митров, и на композитора Евтим Чакъров да ги питам за песента – какви са им плановете. Митров не даде вид, че държи да я прави, а композиторът се зарадва да ми я даде. И аз какво съм виновна, че се случи така, че да ме плюе сега Митров?! Той си я пуска в демо-вариант по интернет, а това също е неправилно – аз вече съм я купила тая песен. Не знам защо все има недоразумения в нашата гилдия.

Заклевам се, че гласувах с десетка! Проверете и ще видите, че не лъжа! Не съм имала никаква зла предумисъл – гласувах по съвест. Виновна ли съм, че не е класирана песента, като са събрали там точките на всички от комисията?! Композиторът ми я даде и аз я взех. Или въпросът е у нас непрекъснато да се боричкаме с някакви идиотщини...”

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !