Тръмп би бомбардирал Москва и Пекин:...

Бившият президент на САЩ и настоящ кандидат на...

Politico: Байдън тайно е разрешил на...

Американският президент Джо Байдън тайно е разрешил на...

Елен Колева проговори: Александър ми повтаряше, че безплатен обяд няма

отпечатай новината

17.07.2012 12:00 | Видян 3767 пъти

Елен Колева проговори: Александър ми повтаряше, че безплатен обяд няма

"Разбрах причината, поради която сме се разделили, от вестниците. Тоест ние не сме си казвали последно сбогом. Той нямаше доблестта да се разделим очи в очи".

Това казва Елен Колева в интервю за сп. “LOVE Style” в което за първи път говори за раздялата си с милионера Александър Найденов.

Актрисата е категорична, че никога не му е изневерявала, противно на твърденията на бизнесмена, че “тя е поддържала интимни контакти с разни ръгльовци”. За нея бизнесменът никога не е бил чичко паричко, вярвала му и го обичала.

“Жалко е, че той представя нещата по този грозен начин. Но това си е негово решение. Хората сме различни. Срещаме се, разделяме се, в това няма нищо необичайно. Но смятам, че трябва да го направим с достойнство. Не сме нито първите, нито последните.”

Като основна причина за раздялата тя изтъква факта, че с Александър са били като две различни вселени. Тя не смята, че голямата разлика във възрастта им е изиграла лоша шега.

Споделя, че майонезеният бос е бил болезнено ревнив и тя трябвало да внимава и да се съобразява как се облича, с кого общува, къде ходи. Той често й повтарял, че няма безплатен обяд. Елен твърди, че оплювайки я, бизнесменът е унищожил всички пътища назад.

“Моите чувства към него си остават хубави и няма по никакъв начин да опетнявам или да плюя нито него, нито връзката ни. Александър се отрече от любовта ни и заплювайки ме, унищожи всички пътища назад. Може би така трябва да бъде и ще е по-добре за двама ни, всеки да продължи по своя път.”

източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !