И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Елена Паришева се завръща с песен

отпечатай новината

26.07.2012 14:15 | Видян 2530 пъти | Гласували 1

Елена Паришева се завръща с песен

Елена Паришева най – накрая реши отново да напомни да всичките си фенове за себе си след дългото майчинство, в което бе излязла по отношение на родната сцена.

Русата фолк фурия се завръща ударно в бранша с новата си песен, която носи работното име “ Ако си тръгна“ и ще се завърти на пазара заедно с клип през септември месец.

Близки до звездата издават, че тя в действителност е обмисляла да се оттегли напълно от музикалния бранш и да се превърне в съпруга и майка за пример по желание на своята половинка футболиста Ивелин Попов –  Попето, но той сам си е изиграл лошо картите.

Запознати издават, че фолк певицата не могла да понесе постоянните слухове за изневерите на футболиста, който наскоро дори бе свързан и с черната вдовица Мая Илиева.

Всъщност Елена Паришева твърди, че завръщането й на сцената няма нищо общо със слуховете по отношение на половинката й и тя продължавала да му вярва безрезервно, но действията й говорят друго и  е много вероятно изпълнителката да иска  да възобнови кариерата си, именно защото се страхува от скорострелен разпад на връзката си, което е често срещано явление при футболистите.

източник: "Галерия"

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !