Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Иван и Андрей снимат предаване по БНТ

отпечатай новината

26.07.2012 16:30 | Видян 2277 пъти | Гласували 1

Иван и Андрей снимат предаване по БНТ

Иван и Андрей може да са били в много телевизии, но в БНТ никога не са работили. Сега и това май им предстои.

Наесен продуцентите ще правят в държавната телевизия сатирично шоу, наречено "Галавечер". В него веднъж седмично ще се раздават антинагради.

Ще е нещо като церемонията за "Златните малинки" - американските награди за най-лоши филми. С тази разлика, че няма да е само за филми и ще е всяка седмица, а не веднъж годишно.

Антинаградите ще са примерно за гаф на седмицата, за най-язвителна усмивка, за най-глупаво мълчание. Ще се дават в много категории, които ще обхващат всички сфери на обществения живот - не само политика и медии.

Понякога, когато има защо, ще бъдат връчвани и поощрителни награди за нещо добре свършено. Те ще бъдат абсолютно сериозни, без никакъв присмех.

Водещ на сатиричното шоу ще е много известен човек, но за него ще съобщим по-късно.

Иван Христов и Андрей Арнаудов се явяват с концепцията си на конкурса в БНТ за ежеседмично развлекателно предаване, обявен още миналата година.

Тази пролет става известно, че продуцентската им компания "Междинна станция" е класирана на първо място. След нея са идейните проекти "Мулен руж"на "Чучков брадърс", "Най-смешният българин" на "Еф хикс камера" и "Майсторски клас на Камен Донев - Теория и практика на импровизацията" на „Теорема".

Предложението на Иван и Андрей вече е минало през бюджетната комисия на БНТ. Сега им предстои да подпишат договор с телевизията. Случи ли се това, шоуто вероятно ще тръгне наесен, допълни още "24 часа".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !