Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Armin van Buuren: „Това беше най-доброто ми парти в България“

отпечатай новината

06.08.2012 09:15 | Видян 3157 пъти

Armin van Buuren: „Това беше най-доброто ми парти в България“

„Това беше най-доброто ми парти в България. Благодаря ви! Ще се видим и следващото лято.“Това сподели Armin van Buuren на българската публика, веднага след като посрещна изгрева на Solar Dance Arena в първата вечер на Spirit of Burgas. През цялата нощ холандската мега звезда не спираше да показва, че искрено се забавлява и многократно вдигаше парти градуса развявайки българското знаме, качен върху своя пулт.

След високо вдигнатата топка от Armin, в съботната вечер Mark Knight и Fedde Le Grand  я отиграха по най-перфектния начин. Буквално и преносно. След като Mark Knight докара в екстаз над 7000 публика на сцената се появи и Fedde Le Grand, който с всяко следващо парче я караше да избухва отново и отново. За изненада на всички гости организаторите пуснаха във въздуха десетки плажни топки, които публиката си подава цяла нощ.

В играта с жонглирането се включи и самия Mark Knight, който умело поемаше пасовете и връщаше топките към многохилядната танцуваща тълпа. За финал двамата диджеи пускаха заедно рамо да рамо до 7 часа сутринта, а никой не искаше да повярва, че партито може да свърши. Те посрещнаха изгрева на сцената на Solar Dance Arena, неспирно изпращайки сърца към родните фенове.  Така Mark Knight и Fedde Le Grand  показа, че няма граница на емоцията, която не могат да достигнат и дадоха много силна заявка общото им парти да бъде обявено за най-доброто електронно събитие на годината.

В неделя, парти маратона на Solar Dance Arena ще продължи с двамата техно магнати Richie Hawtin и Dubfire, които родната публика ще види за първи път заедно на една сцена.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !