165 филма на фестивала за...

21-вото издание на един от най-престижните международни...

Слави Трифонов с 13 въпроса след...

Лидерът на ИТН Слави Трифонов публикува на страницата си...

Веско Маринов друса шкембе на плажа

отпечатай новината

07.08.2012 11:15 | Видян 2588 пъти

Веско Маринов друса шкембе на плажа

Веско Маринов изненада летуващите туристи по родното Черноморие със закръглената фигура, която разходи преди няколко дни по плажа. Въпреки че в момента е на лятно турне, певецът направи изключение за рождения си ден на 4 август и си подари цял ден почивка под дебелата сянка на чадър.

Изпълнителят обаче не само събираше тен, но и се изкъпа в бурните морски води.Точно тогава, комшиите му по шезлонг забелязаха, че той значително е занемарил отличната си фигура и тотално е заприличал на чичко.Веско е пуснал солидно шкембе, гарнирано с паласки по ханша и дупето. Въпреки че доскоро имаше атлетични форми, той е изоставил диетите и спорта и набързо е лепнал десетина килца отгоре.

Надебеляването обаче не пречи на Веско да практикува любимите си летни флиртове. Палавият изпълнител прекара рождения си ден в компанията на засукани танцьорки от балета, който участва в турнето му. Цял ден закръгленият естрададжия плакнеше очи със сексапилните девойки, разхождащи се край него облечени само в оскъдни бански.

Не бяха малко обаче и фенките на певеца, които не свалиха очи от него. Куп дами на средна възраст бързо забравиха съпрузите си и гледаха да се настанят по-близо до шезлонга на певеца, за да ги забележи. Веско Маринов обаче гледаше да избягва компанията на почитателите си и изпадаше в ужас всеки път, щом някой му поиска автограф.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !