Влади Зомбори спечели Като две капки...

Владимир Зомбори спечели 12 сезон на шоуто "Като две...

A to JazZ разкрива звездния състав за...

A to JazZ, най-големият фестивал за градска култура и...

Деян и Радина правят секс на плажа!

отпечатай новината

08.08.2012 13:30 | Видян 3482 пъти

Деян и Радина правят секс на плажа!

Деян Донков н Радина Кърджилова за пореден път доказаха, че нямат никакъв свян. Двамата правят секс на плажа и се отдават на щури оргии дибидюс пред очите на туристи и местни край Крапец. Звездите никак не се притесняват, че са известни и всички ги познават и се разхождат голи напук на любопитните погледи.

Преди вечер те дори били изловени на калъп от местни на дивия плаж край селцето. „Излязохме на разходка с кучето край вилата ни, която е близо до нудисткия къмпинг. На плажа ни посрещнаха Радина Кърджилова и Деян Донков, които се любеха, и с мъжа ми много ни досрамя, но нямаше накъде да избягаме", разказва столичанка, която държи хотел на морето и всяка година летува на Крапец.

Жената и съпругът й доста се смутили от голите актьори и побързали да хванат обратния път. Деян и Радина обаче дори не им обърнали внимание и продължили да си доставят бурни сексуални удоволствия.

Звездите от родните сериали са известни с натуралистичния си поглед върху живота. Кърджилова още в началото на кариерата си се прочу със скандални голи снимки, на които се вижда как участва в оргия и дарява с френска любов свои колеги. Тогава тя коментира, че сексът е нещо нормално и не се срамува от фотосите.

Деян също се прави на хипи и е категоричен, че няма да облече бански на плажа, напук на известността си. Двамата са заклети нудисти и именно затова избрали да си почиват на пуст къмпинг край дивия плаж на Крапец, където няма никакви други ВИП персони.

„Спим в една бойна каравана, ходим голи по пясъка и плуваме. Това е най-хубавата почивка", коментира по повод ваканцията им Деян Донков преди дни. Той признава, че ако са само двамата, се отдават и на нудизъм, но появят ли се хора наоколо, навличат банските, за да не паднат в капана на папараците.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !