Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Кирил Маричков: Синът ми не е педераст!

отпечатай новината

13.08.2012 12:00 | Видян 2392 пъти

Кирил Маричков: Синът ми не е педераст!

Кирил Маричков се е видял в чудо покрай скандала със сина му, научи "Всеки ден" от негови колеги. Рокаджията бил силно смутен от пикантния случай с отказа на Ватикана да одобри наследника му за дипломат заради гей сцени в романа "Пътят на беглеца". Бащата на "Щурците" всеки ден се чува със сина си, за да му вдъхва кураж.

Цялата тази история е повече от нелепа. От мухата се прави слон, Държа да подчертая, че синът ми не е педераст, има си семейство и деца, гей сцената от романа е изцяло художествена. Защото вече и такива внушения правят! Момчето ми си взе белята с тази работа. Аз съм най-доволен, че не стана посланик, за пореден път се убеждавам, че политиката е мръсна работа", обясни пред "Всеки ден" Маричков - старши.

Междувременно премиерът Бойко Борисов заяви, че ситуацията е деликатна, но "не коментира сексуалната ориентация на хората". Така някои останаха с усещането, че Кирил Марйчков - младши е гей.

Книгата, заради която гръмва скандалът, излиза първо у нас през 2006 г. в издателство "Световит", което малко по-късно ще добие печална слава. Именно там издава романите си Христо Калчев, а по-късно и Георги Стоев.

Вдовицата на Калчев обвини издателя Огнян Младенов, че е изфабрикувал негов несъществуващ роман след смъртта му, за да изкара повече пари. Същото се твърди и за книгите на разстреляния Георги Стоев. Според масово разпространеното мнение те се пишели от Владо Даверов, а се подписвали от Стоев.

Романът на Кирил Маричков не е имал никакъв търговски успех у нас. Издадени са 1000 броя, но били продадени по-малко от половината, научи "Всеки ден".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !