Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Милко Калайджиев отказа брак на жена си

отпечатай новината

13.08.2012 12:30 | Видян 5129 пъти

Милко Калайджиев отказа брак на жена си

Фолкпевецът с 24-каратовата усмивка Милко Калайджиев отказа за втори път брак на жена си Маргарита, научи "България Днес" от чалгаджийките среди.

Изпълнителят на хита "Я, елате пиленца при батко" бил изненадан с предложение от спътницата си в живота на морето, където двамата са на почивка.Но...отново ѝ отказал.

Милко се измъкнал от ситуацията, като прибегнал до старо оправдание, защото не искал да обиди майката на близнаците си. "Ще сключа брак, когато стана пенсионер, а децата пораснат.Като станат мъже, искам да ми станат шафери", обяснил хитрият мустакатко.

Злобари помятат обаче, че той и 22 години по-младото му гадже не искат да изслушат Менделсон по някои "финансови съображения". "Не искат да женят, защото предпочитат да "преливат пари" в едноличните си фирми и в случай на провал да опазят имуществото поне на единия", твърди приятел на семейство Калайджиеви.Милко предпочете да не коментира слуха пред "България Днес".

Преди години полицията  обвини Маргарита, жената до фолкаджията, в участие в контрабандни канали.Тя дори бе арестувана след шумен екшън на митницата.Имало данни, че Маргото е покровителствала фирми, които внасят цигари, алкохол и  дрехи.Тогава и певецът, и спътницата му категорично отрекоха да имат вина.

Милковата Маргарита се слави като труден характер сред съседите си в Свиленград."Жена ми е много строга. Особено с 12-годишните ни близнаци Алекс и Антонио.Държи ги изкъсо, а пък  аз изобщо не ѝ преча", разказва пред приятели за щастливия си безбрачен живот Милко Калайджиев.

източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !