Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Рич се чупи от дързост в 6384-ия епизод

отпечатай новината

13.08.2012 15:00 | Видян 5326 пъти | Гласували 1

Рич се чупи от дързост в 6384-ия епизод

Култовият герой от „Дързост и красота“ Рич Форестър изчезва от сериала, тъй като актьорът Рон Мос е отказал да поднови договора си, гръмна DigitalSpy.co.uk. Той взел съдбовното решение, защото се скарал с продуцентите за хонорара си.

Рон Мос , актьорът, който 25 години играе Ридж Форестър е един от ветераните на сериала заедно със Сюзън Фланъри (Стефани Форестър), Джон Маккук (Ерик Форестър) и Катрин Кели Ланг (Брук Лоугън).

На 14 август Рон Мос ще заснеме последните сцени за сериала, които ще бъдат излъчени през септември по CBS. Точните причини за напускането на актьора не са ясни, но според различни източници причината е неуспешните преговори за увеличаване на възнаграждението на актьора.Според Entertainment Weekly той е отказал да поднови договора си заради размера на заплатата си. От Bell Phillip Television потвърдиха новината за раздялата с коментара: Рон прекара 25 невероятни години с Дързост и красота. Винаги ще гледаме на него като на член от семейството и му желаем всичко най-хубаво във всички негови бъдещи начинания.

Рон Мос ще заснеме последните си сцени като Рич утре, 14 август. Последният епизод с негово участие пък ще бъде излъчен по CBS през септември. До момента сериалът има излъчени 25 сезона и впечатляващите 6384 епизода и няма изгледи да свърши. С премиерата си през 1987 г. "Дързост и красота" се превърна в най-гледаната сапунка в целия свят с публика от над 26 млн. зрители, а към 2010 г. продължава да държи второ място в класацията на Nielsen Ratings за дневни сапунки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !