Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Екстра Нина става режисьор

отпечатай новината

17.08.2012 10:00 | Видян 2445 пъти

Екстра Нина става режисьор

Една от първите попфолкпевици Екстра Нина става режисьор. Оказа се, че през последните 3 години изпълнителката не си е губила времето и е завършила “Кино и телевизионна режисура” в българския филиал на Акадамията за кино в Санкт Петербург.
След като направи дебютния си късометражен филм по разказите на Елин Пелин “Онемелите камбани” и Братя”, тя е готова със сценарии за игрален вариант. За да го направи, търси спонсори или ще кандидатства за субсидия в Националния филмов център.

В интервю за “Телеграф” певицата уточнява, че не е разделена със съпруга си Красимир Панайотов, за когото се омъжи преди 6 г. “Бизнесът му е в Канада и трябва да бъде там, казва Ектра Нина. – Освен това, трябва да пътува много по света и затова рядко сме заедно, но непрекъснато сме във връзка – по телефон или скайп.”

Тя обяснява, че заради страха си от летене, не може да пътува с него. “Това е единствената ми фобия, която остана. Преди дори се качвах пеша, не смеех да се возя и асансьор. Страхувах се от затворено пространство, буболечки, змии.
Заради страха си от летене, се налага често да пътува с кола до Германия Турция, където я канят за участия.

Певицата споделя, че не страда от липса на участия и хонорарът й не е 80 лева. “Хонорарът ми е добър, но не е и петцифрен. Няма какво да се лъжем – кризата се отразява на всички. Хубаво е, че сама си определям хонорара, докато големите продуцентски фирми предлагат своите изпълнители на промоция. Големи хонорари има когато ги дава общината за празник, събор или на частно парти. Има певици, които са си написали големи цифри и затова имат по 2-3 участия в месеца. Аз не искам да си стоя вкъщи и затова моите хонорари са нормални. Няма срамна работа, но не пея и без пари.”
Сега Екстра Нина подготвя нов репертоар и презе есента се завръща ударно в чалгабизнеса, само че ще замени познатите балади с бързи парчета.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !