М.Стрийп, М.Бакалова, Е. Стоун:...

В 20.15 ч. довечера се открива 77-ия фестивал в Кан,...

бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Ники Илиев със сватба за 100 бона

отпечатай новината

20.08.2012 11:45 | Видян 3838 пъти

Ники Илиев със сватба за 100 бона

След като пръсна над 1 милион за филм покрай опитите си да се прави на режисьор, Ники Илиев продължава да харчи като луд. Актьорът от "Забранена любов" пръска над 100 бона за сватбата с колежката си Саня Борисова. Умопомрачителната сума отново разбуни духовете в театралните среди, защото колегите на Илиев не могат да се начудят откъде 30-годишният младеж разполага с толкова пари.

Според близки на актьора обаче отговорът е съвсем прост. Майката на Ники Мирослава Кадурина е основен спонсор на напиращия за режисьор хлапак. Именно тя финансирала голяма част от филма му и му уредила рекламни договори за останалата сума. Тя е видна дерматоложка и има редица връзки покрай именитите си пациенти.

Докторката ще плати и тузарския масраф за сватбата, която ще се отбележи не с един, а с цели два купона. Ники и Саня ще си кажат "да" на 25 август първо в село Лещен, а после и в Ковачевица. Сватбата ще започне в Лещен с църковна церемония и след това цялата компания ще се пренесе в Ковачевица за тежък купон. Джамбурето няма да е в тесен семеен кръг, а ще присъстват близо 200 души - колеги и приятели на двойката.

Свекървата д-р Мира Кадурина е поела разходите около сватбата и иска тя да бъде сред топ светските събития на годината. Именно тя настояла халките на младите да се поръчат при италиански дизайнер и да са уникални. Роклята на Саня пък е избрана от каталога на американска модна къща и струва близо 20 хил. долара. Кадурина обаче не искала да пести средства за единственото си
мъжко чедо и се изхвърля с церемонията, за да се покаже пред колеги и приятели.

Саня и Ники са заедно от няколко години. Преди това той беше гадже на Ивет Лалова. Някои дори говореха, че мислят за сериозно обвързване, но слуховете се оказаха преувеличени. Малко след раздялата си с нея синеокият актьор се влюби в Саня, с която участваха в сериала "Забранена любов". Именно на снимачната площадка пламна любовта между двамата, която скоро ще прерасне в законен брак. Артистите не крият, че имат намерение скоро да имат и дете.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !