бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Секс тарифите на чалга дивите

отпечатай новината

23.08.2012 17:30 | Видян 14055 пъти | Гласували 2

Секс тарифите на чалга дивите

Вестник ШОУ публикува секс тарифите на фолкзвездите.

Мъжете давали най-много за "една свирка" от Глория и Камелия . Двете "изкопаеми" на фолка прибирали по 20 бона за "вокалните си умения", упражнявани върху друг вид "инструменти".


Отделно "Баба Гло" захлебвала допълнително и като"подгряваща певица" на тежките партита на кокаиновия бос Сандро Храбреца.

Той джиткал с лимузини само с номера 6666. Числото на дявола обаче му изиграло долен номер - натикапи го в колумбийски затвор, където гниел и досега за трафик на бял прах.

Гло отрече да е чувала изобщо за подобен наркобос, тъпкал допреди няколко години деколтето й /и така нататък/ с пачки - не само заради певческите й изпълнения,но и за тези в леглото.

За една нощ изпълнителката на диамантените хитове "Уморих се от теб" и "Не сме безгрешни" се нагушва-ла с около 10-ина бона хонорар, подсигурени й от Сандро и компания, научи "ШОУ".

Едни от най-ниските тарифи държала дори и в крехката си младост Гергана. Изненадващо добра в секса била и колежката й от по-новата генерация Галена, законна половинка на "вафления бос" от Велико Търново Гапин.

"Пайнера беше забранил на някои певици като Магда и Гергана да говорят, защото не можели да кажат и две думи без да се изложат. 


Според доносника на ШОУ Стефан Цирков най-добра в леглото си оставала старата чанта Рени. 

Позавехналата в последно време Десислава била "откритие" на секретаря на СДС-Хасково Стефан Атанасов. В нейната ценова листа имало сезонни намаления, твърди вестникът. 

Деси не взимала пари от благодетеля си Атанасов, но течение на времето се обзавела с доста материални придобивки.

Седесар №1 на Хасково й купил "Опел Астра" с климатик, направил й две спестовни книжки, пуснал във вестник преди Нова година 3000 календара на любимката си... "Десислава удари бинго с него", категоричен е Цирков.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !