Венко призна всичко за Слави и Ку-ку...

Барабанистът Венелин Венков, който беше част от "Ку-ку...

И Харви Кайтел се завръща в Кан с...

FILM MODE постановява LAWS OF MAN със звезден актьорски...

Небръснат Бекъм струва 46 хиляди евро на ден

отпечатай новината

24.08.2012 14:45 | Видян 3752 пъти

Небръснат Бекъм струва 46 хиляди евро на ден

46 хиляди евро струва Дейвид Бекъм гол, само по косми за един ден, научи slava.bg. След като сте платили тази сума, можете да правите с него каквото си искате - рисувате по тялото муда променяте прическата му. Само не го епилирайте!

Така се появи и най-новата фотосесия на футболиста. В нея той гол по косми рекламира бельото на достъпната за всеки марка H&M. Мъжкият секс символ не само, че не се е епилирал преди да покаже тялото. Космите по гърдите и бедрата му са доста по-тъмни от тези на главата му и така контрастът е още по-силен. Вероятно Бекъм се опитва да върне времето на мачовците, когато се смяташе, че на мъжете е позволено, дори красиво да показват своята растителност.

Снимките на косматия Бекъм вдъхновиха феновете и някои си отляха бронзови скулптури. Една от тях в момента се намира в Холивуд, а два петметрови Бекъма от вчера "пазят" вратите на бутика на H&M на Риджънт Стрийт в Лондон. Мъжете гледат в обратна посока като излизат, а жените не спират да се снимат с лъскавите статути.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !