Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Лияна влачи дъщеря си на шопинг за тетрадки

отпечатай новината

24.08.2012 17:45 | Видян 5126 пъти

Лияна влачи дъщеря си на шопинг за тетрадки

Фолкпевицата Лияна тези дни е в трескава подготовка за първия учебен на дъщеря си Дениз. Двете усилено пазаруват учебни пособия и дрехи за малкото момиче, което за четвърти път ще прекрачи училищния праг, научи Блиц.

Идеята била на Дениз, защото искала да е готово по-отрано за училище и да е оборудвана с всички пособия. Майката не се дърпала много и междудругото разгледали и другите магазини, пък и използвали хубавото време да се разходят.

Дениз е дете от връзката на Лияна с турчина Махмуд. Детето е много респектирано от майка си, която се счита, че е певицата с най-красиво тяло. Лияна полага много усилия да изглежда много секси и спортува всеки ден, като прави кросове.

Дениз растеше пълничка, но въпреки това по собствено желание тръгана да тренира лека атлетика, за да е като звездната си майка. Не е ясно дали ще стигне до медалите, но е видно че Дениз е пораснала много и доста е отслабнала.

Фолкпевицата не веднъж е казвала, че най-важното нещо в живота й е именно дъщеря й би направила всичко за Дениз. Наскоро каза, че точно, заради щерка си не би влязла в къщата на VIP Brother.

снимка: фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !